Gratis Viaplay

ViaplayElsker du også Viaplays fantastiske streamingtjeneste? – Og kunne du godt tænke dig den gratis? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Der er nemlig flere måder til, hvordan du kan få gratis Viaplay.

30 dages gratis Viaplay konto

Vil du også have gratis Viaplay, så følg linket lige herunder – så får du helt automatisk 30 dages helt fri benyttelse.

KLIK HER for at få Gratis Viaplay »

I de 30 dages gratis Viaplay får du fuld adgang til hele Viaplay kæmpe bibliotek af film, serier samt den store sektion med masser af indhold til børnene.

Du finder masser af gode amerikanske serier og populære film, men du også finde masser af danskproduceret godt indhold, som almindeligvis kommer på TV3, 3+ m.fl. Det kunne eksempelvis være Robinson Ekspeditionen, Kniven for Struben eller Den store vægtkamp, hvor der fokuseres på en masse forskellige slankekure.

Dette er den klart nemmeste metode til, at få din gratis Viaplay konto. Vi anbefaler, at du kommer i gang allerede nu.

Bemærk: De 30 dages gratis Viaplay gælder kun for den almindelige Viaplay. Der findes to udgaver af Viaplay, hvor der udover den almindelig også findes en Viaplay Sport.

Denne udgave indholder ud over alt det gode indhold fra Viaplay også en helt masse muligheder for, at se en masse eksklusiv sport. Det gælder blandt andet Champions League, Superligaen, Premier League, Formel 1 og meget meget andet.

Guide: Sådan får du trin-for-trin de 30 dages gratis Viaplay

Det første du skal gøre er at klikke på knappen ovenfor. Har du ikke allerede klikket så kan du bare – klikke på dette link (åbner i et nyt vindue).

Når du har klikket kommer du til denne side:

Trin 1

Her skal du trykke på den store grønne knap “Prøv en gratis måned”.

Gratis Viaplay i 30 dage - Trin 2

Her skal du vælge hvilken pakke hos Viaplay du gerne vil have. Bemærk, at de 30 dages gratis Viaplay kun gælder standard pakken – altså den uden Viaplay Sport. Det er i Viaplay standard pakken at alle film, serier og børneindhold er. Hvis du gerne vil have alt sport med, hvor du får Champions League, Premier League, Superliga mv., så er det selvfølgelig Viaplay Sport du skal vælge.

Bemærk, at du altid kan opgradere fra standard pakken til Sport uden at det koster dig noget. Så start bare ud med standard pakken.

Gratis Viaplay i 30 dage - Trin 3

Nu skal du udfylde formularen med dine data. Det er sidste skridt på vejen mod 30 dages gratis Viaplay.

Tip: Husk, at vælge et password, som der ikke kan gættes – så du har din Viaplay konto i fred :-)

Køb en X-box i Elgiganten og få 3 måneders gratis Viaplay

Har du ikke købt en X-box, og vil du stadig har gratis Viaplay? KLIK HER

Lige nu har Viaplay et helt særligt tilbud, hvis du gerne vil have gratis Viaplay.

Køber du en Xbox One hos Elgiganten i perioden fra den 15. september 2015 og helt frem til den 28. februar 2016, så får du en særlig værdikupon med til Viaplay. Bruger du denne værdikupon, så får du hele 3 måneders gratis Viaplay (værdi af hele 267 kr.), som du får hvis du er ny kunde hos Viaplay. Har du allerede Viaplay, så kan du desværre ikke benytte dig af tilbuddet (med mindre du opsiger du nuværende abonnement og opretter et nyt :-) ).

Værdikoden finder du direkte i boksen sammen med din nye Xbox One. Du skal være opmærksom på, at du skal have benyttet din værdikode inden den 30. september 2016. Det er nemlig sidste chance for at bruge den.

Allerede abonnement hos Viasat? Så får du måske gratis Viaplay

Har du et Viasat abonnement, så kan du måske få gratis Viaplay uden tidsbegrænsning. Altså for altid, indtil du siger dit Viasat abonnement op selvfølgelig.

Hvis du har Viasat pakken TOTAL så har du nemlig inkluderet Viaplay i dit abonnement – og endda udgaven med Viaplay Sport.

Har du Viasat BASIS eller Viasat MELLEM, og har du tilkøbt Viasat Film, så har du Viaplay Standard med gratis i din abonnement.

Har du ikke Viasat TOTAL eller Viasat BASIS/MELLEM med Viasat Film, og vil du stadig gerne have gratis Viaplay? KLIK HER

Er der andre måder at få Viaplay konto gratis?

Fra tid til anden kører Viaplay kampagner, hvor der er mulighed for at få gratis Viaplay. Eksempelvis har Viaplay tilbudt gratis Viaplay sammen med et køb af en Google Chromecast. Der vil sandsynligvis også komme lignende kampagner i fremtiden, men dem holder vi selvfølgelig et vågent øje med her på siden. Vi sørger for, at give dig de seneste nye informationer og opdateringer – så du altid får de bedste vilkår når du skal have din gratis Viaplay konto.

Lige nu: Vi anbefaler, at du blot kommer i gang med de 30 dages gratis prøveperiode øverst på denne side.

4 meninger om “Gratis Viaplay”

 1. Gælder tilbuddet med gratis Viaplay ved køb af Xbox også, hvis man køber Xbox i andre forretninger end Elgiganten?

  1. Hej Jens

   Tak for dit spørgsmål.
   Så vidt vides, så gælder tilbuddet “desværre” kun, hvis du køber din X-box hos Elgiganten. Du kan læse mere om tilbuddet på viaplay.dk/xbox.

   Venlig hilsen Thomas

 2. Tak for tips. Jeg vil meget gerne i gang med Viaplay, men jeg er i tvivl om hvor mange tegnefilm der er til ungerne. Har 2 styks på 4 og 6 år. Er der noget til dem?;-)

  1. Hej Marlene

   Tak for spørgsmålet. Der er masser af godt indhold til børnene. Fx masser af gode Disney-film og massevis af gode børneserier. Jeg vil egentlig anbefale, at du bare giver dig i kast med de 30 dages gratis Viaplay. Så kan du ved selvsyn se alt det gode indhold :-)

   Venlig hilsen Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *